X

PERHATOSAN

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

  • MWMY-1
  • MWMY-2
  • MWMY-3

Tentang Kami

SANXIA didirikeun taun 1998 mangrupikeun perusahaan manufaktur profesional ngahijikeun R & D independen, desain industri, manufaktur kapang, produksi produk, kontrol kualitas sareng pamasaran alat masak. Éta ngagaduhan gudang cetakan kompor beusi peringkat luhur sadunya sareng ogé perusahaan produksi panggedéna di dunya.

Séri produk

Produk Kami

Kahormatan Sanxia

Maca deui