Tentang Kami

factory

Tentang Kami

Perusahaan luhur dina industri enamel industri cahaya Cina.

Salah sahiji markas cetakan alat masak panggedéna di Asia.

Perusahaan produksi panggedéna tina alat masak beusi cor di dunya.

Langkung ti 2000 méter pasagi pusat uji coba eksperimen parantos disahkeun ku CNAS.

Profil Perusahaan

SANXIA didirikeun taun 1998
nyaéta perusahaan manufaktur profesional anu ngahijikeun R & D independen, desain industri, manufaktur kapang, produksi produk, kontrol kualitas sareng pamasaran alat masak. Éta ngagaduhan gudang cetakan kompor beusi peringkat luhur sadunya sareng ogé perusahaan produksi panggedéna di dunya.

factory
+

Nagara Ékspor

Kanggo waktos anu lami, SANXIA parantos nyayogikeun produk sareng jasa anu saé pikeun proyék-proyék OEM tina ratusan konsumén anu terkenal di sakumna dunya. Puluhan rébu kapang parantos nyaksian prosés kerjasama antara kami sareng mérek kelas dunya. Produkna utamina dijual ka langkung ti 30 nagara, sapertos Amérika Serikat, Kanada, Éropa, Rusia, Australia, Jepang, Afrika Kidul, sareng sajabana, sareng jilid éksporna parantos mimiti aya di industri alat masak beusi tuang di Asia.

Sertifikasi kawéntar

Produk SANXIA kumplit dina katégori, kalebet pawon tuang beusi minyak sayuran, dapur beusi tuang enamel, jinis anyar alat-alat dapur beusi rupa, peralatan dapur séri stainless steel, sareng sajabana, panci paré, panci sup, wajan, wajan, loyang sareng parabot masak anu sanésna. Sadaya produk parantos lulus sértipikasi profesional pikeun FDA sareng Uni Éropa LFGB, sareng ngaraosan reputasi anu tinggi sareng popularitas di pasar global.

exhibition07
Strength

Kakuatan Kami

SANXIA fokus kana panilitian téknologi produk sareng pamekaran sareng desain inovatif, kalayan 130 tim R&D sareng rébuan pagawé téknis. Salami mangtaun-taun, éta terus-terusan diajar pangalaman dunya, ngenalkeun alat-alat propésional anu ngarah ka dunya, téknologi inti canggih, ningkat otomatisasi sareng tingkat produksi calakan, sareng gaduh sababaraha jalur casting DISA otomatis, lini produksi produk minyak sayur Rupa-rupa lini produksi enamel sareng produksi propésional sanés. sareng alat uji.

Garis produksi peleburan SANXIA dilengkepan rohangan ngawaskeun logam panas calakan di payuneun tungku pikeun ngendalikeun kualitas bahan baku sacara real waktos, mastikeun kualitas sareng stabilitas prosés casting, sareng ngahontal sékrési limbah padet dina limbah padet anu maju sistem pangobatan, anu mangrupikeun terobosan répolusionér dina industri casting.

Salaku perusahaan terkemuka dina industri beusi, urang gaduh 6 garis casting DISA otomatis paling canggih, tingkat otomatisasi dugi ka langkung ti 98%. Kinerja anu stabil sareng dipercaya nyaéta jaminan anu kuat pikeun produksi produk anu saé.

Prosés Produksi

factory

Grinding halus SANXIA ngagabungkeun otomatisasi sareng karajinan tangan, anu casting ngalirkeun réa standar uji coba, jantenkeun adhesi palapis permukaan pot anu langkung kuat, mastikeun produk anu mantep sareng éndah.

factory

SANXIA adaptasi peralatan militér anti karat anu dipaténkeun canggih, ngajajah téknologi pinter canggih, sareng damel kerjasama sareng perusahaan payun-internasional pikeun mekarkeun lini produksi panas nitriding perlakuan panas. produk gaduh fitur anti karat sareng anti oksidasi anu hadé ngalangkungan perawatan permukaan sateuacan nyemprot sareng ngeusian lolongkrang pikeun téknologi anti karat tina industri beusi.

factory

Garis produksi minyak anu propésional kalayan prosés pembuatan anu aman pisan, tong kontak sareng bahan kimia anu ngabahayakeun, minyak nabati ngan ukur ditambihan pikeun panyalindungan khusus. Kalayan mangtaun-taun pangalaman sareng paningkatan, SANXIA nyiptakeun téknologi "Super Oil Finished" khusus, kalayan béda produk minyak warna sareng sipat ngabantosan peradaban industri balik ka kaindahan alam.

Wilujeng Sumping di Kerjasama

Di pikahareupeun, SANXIA bakal tetep teras-terasan sareng jaman, ngudag kapuasan pelanggan ku inovasi téknologi sareng inovasi produk.