Panci wajan tuang nganggo gagang kai hiji henteu gampang nempel tanpa palapis

Pedaran pondok:

Spésifikasi:20320 * 95mm
beurat:Sakitar 3,5kg
Handap tina pot:Anjeun tiasa milih bagian handap anu buleud atanapi datar


Detil Produk

Tanda Produk

Éta didamel tina beusi babi bersih nohonan standar propésional. Éta séhat sareng praktis. Éta henteu gampang pikeun peupeus saatos jangka panjang. Éta pot anu diperyogikeun pikeun ampir sadaya kulawarga.

岩铸单柄-2

Karakteristik sareng kaunggulan

Nalika masak, konduksi panasna seragam, lampblack leutik, sareng handapeun pot kandel, anu tiasa nyimpen panas. Ku alatan éta, bahan kadaharan henteu gampang ditempelkeun, sareng tiasa asak langkung gancang, anu tiasa ngalestarikeun nutrisi lengkep. Piring goreng anu raoseun sareng raoseun raoseun.

岩铸单柄

Prosés produksi

Bahan baku tina beusi babi kalayan purity tinggi dipilih ketat. Ngaliwatan puluhan tés, pastikeun yén éta bakal janten casting anu séhat sareng mumpuni. Mimiti, éta bakal digosok ku mesin otomatis, sareng tungtungna, éta bakal digosok ku karajinan tangan. Beungeut panci lemes sareng gagangna alus pisan. Teu aya palapis kimia dina pot, janten henteu gampang keyeng. Kandelna panci dirancang sacara ati-ati, janten langkung saé dina konduksi panas sareng neundeun panas.

岩铸单柄-4

Detil perkakas masak

Pakemna didamel tina walnut hideung kualitas luhur kalayan tékstur alami sareng tahan suhu luhur. Éta henteu gampang pikeun deform sareng rengat saatos dianggo jangka panjang. Éta saluyu sareng warna awak panci beusi. Éta saderhana sareng raoseun pikeun dicekel. Éta ngagaduhan kapasitas bantalan anu kuat sareng stabil pisan.
Ceuli panci diintegrasikeun sareng awak pan. Bahan beusi matak sami henteu sieun ku suhu luhur. Éta langkung padet. Anjeun teu kedah hariwang dipanggang ku kompor nalika masak. Nalika mindahkeun tungtung, anjeun tiasa nganggo sarung anti anti scalding.

岩铸单柄-3

Jasa ngaropéa

Panci tiasa didamel kana spésifikasi anu béda, handapeun tiasa buleud handapeun, atanapi handap datar, anjeun tiasa milih numutkeun kabutuhan anjeun. Salaku tambahan, tutupna aya tutup kai sareng tutup kaca anu tangguh, gayana ogé gumantung ka anjeun.

岩铸单柄-7


  • Saméméhna:
  • Teras: