Dulang beusi kembar matak-beusi kuét kéngingkeun penghargaan dot beureum Jerman

Pedaran pondok:

Spésifikasi:Φ280 * 55mm
beurat:Sakitar 2,4kg
Gaya penampilan pot:Anjeun tiasa milih handap datar atanapi handapeun buleud, nganggo atanapi henteu nganggo nozel, gaya gagang, sareng sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

Wajan cor-beusi ieu tiasa ngadamel sagala rupa katuangan, sapertos lauk salmon goreng, hurang goreng, mie rebus, pancake garing, tahu goreng sareng sajabina. Éta henteu ngagaduhan palapis kimia, tapi perhatoskeun pangropéa nalika nganggo. Éta ogé tiasa gaduh pangaruh henteu lengket anu hadé. Éta langkung séhat sareng langkung awét tibatan pot non stick. Éta tiasa dianggo pikeun waktos anu lami ku panggunaan ati-ati. Éta dipikacinta pisan ku ibu rumah tangga.

岩铸煎锅

Karakteristik sareng kaunggulan

Kaséhatan tanpa palapis kimia ngan ukur salah sahiji kaunggulanana. Éta ogé ngagaduhan diameter anu ageung 28cm, anu tiasa ngasilkeun langkung seueur tuangeun dina hiji waktos sareng minuhan konsumsi 4-6 jalma. Bagian handapna dikentel, sahingga ngawangun handapeun kandel sareng tembok ipis. Besi tuang komposit ngagaduhan perbandingan emas tina konduksi panas. Nalika dipanaskeun, konduksi panas tiasa langkung gancang sareng langkung seragam.

岩铸煎锅-5

Kondisi konduksi panas sareng panyimpenan panas anu hadé tiasa ngajantenkeun tuangeun langkung raoseun sareng bergizi. Dina waktos anu sasarengan, naha éta téh seuneu ageung atanapi seuneu alit, éta tiasa leres-leres nyéépkeun panas, janten tuangeun henteu gampang némpelkeun pot, bahkan anu ngamimitian tiasa ngendalikeun seuneu kalayan saé, masak henteu deui buru-buru.

岩铸煎锅-4

Prosés produksi

Awak pot ngadopsi prosés anyar nitriding treatment panas (smothering stainless Technology). Saatos dipareuman sareng didinginkan suhu luhur, karasa permukaan pot ningkat, kualitas awak pot ningkat pisan, sareng kamampuan anti karat ditingkatkeun.

岩铸煎锅-2

Desain lengkep sareng kustomisasi

Aya dua jinis tutup pikeun anjeun milih, hiji deui pilihan, hiji deui kabébasan. Jinis tutup anu munggaran nyaéta tutup kaca anu tangguh, anu tahan panas sareng awét. Anjeun tiasa niténan kamajuan masak tuang ngalangkungan tutupna. Panutup anu kadua didamel tina Cunninghamia lanceolata, anu saderhana sareng kandel tampilna, sacara efektif tiasa nyegah scalding, pangaruh insulasi panas anu saé, sareng tegep dina tékstur, henteu gampang direngkuh sareng henteu gampang dirusak.

岩铸煎锅-细节

Bagian handap panci lemes sareng tiasa diterapkeun kana sagala rupa kompor. Dua ceuli beusi didesain janten ageung pisan. Pisan merenah pikeun dianggo nganggo sarung tangan anti scald, sareng aman pikeun dicekel.

岩铸煎锅-3

 


  • Saméméhna:
  • Teras: