Efisien sareng lezat enamel tuang beusi belanda

Pedaran pondok:

Spésifikasi:Φ305 * 90mm
beurat:Sakitar 6,3kg
warna:Pink, héjo, oranyeu, biru, ungu sareng seueur deui, sadayana sesuai sareng kabutuhan anjeun


Detil Produk

Tanda Produk

Panci enamel anu paling seueur dianggo dina asakan bumi, sabab ngagaduhan konduksi panas sareng pangaruh panyimpenan. Stewing dahareun gancang pisan, anu tiasa ngamaksimalkeun katerampilan masak anjeun.

5

Karakteristik sareng kaunggulan

Beusi tuang enamel tiasa dianggo dina ampir sadaya permukaan masak, kalebet induksi, listrik, gas sareng kompor keramik. Bahkan tiasa dianggo dina oven, dugi ka 500 derajat!

2

Beusi tuang enamel ngagaduhan permukaan herang, nonstick sampurna pikeun tumis, tumis, dikerutan, dipanggang, dipanggang sareng seueur deui! Ngagunakeun setélan panas anu handap bakal nyegah katuangan nempel. Parabot logam tiasa ngeruk bérés porsélin, janten nganggo parabot kai, silikon atanapi nilon.

8

Gelas porselén lemes, kabeungkeut kana beusi tuang padet, nyiptakeun alat masak énamel anu énamel! Ieu ngakibatkeun sadaya kauntungan tina beusi tuang, sapertos ingetan panas anu unggul bahkan distribusi panas, tanpa downsides. Beusi tuang énamel henteu meryogikeun bumbu, sareng tahan ka asam asam sareng pangan basa. Warna luar anu caang sareng interior hideung nambihan warna anu riang di dapur anjeun!

10

gagang ergonomis matak ngamudahkeun pikeun mindahkeun atanapi angkat panci anjeun. Salawasna nganggo mitts oven atanapi wadah pot nalika nanganan panci; Anggo tutupna pikeun marinate sareng neundeun tuangeun ogé pikeun ngarobih, ngabakar, ngagoreng sareng ngadamel rebus! Jero ieu langkung jero tibatan casserole deet anu biasa.

6

Beusi tuang enameled aman mesin cuci piring, tapi kami nyarankeun cuci tangan pikeun ngajaga bérésna herang. Ngumbah ku panangan ku cai haneut sareng deterjen hampang.

3

Jasa ngaropéa

Warna produk na terserah anjeun pikeun milih atanapi ngarobih. Kualitas produk bakal leres-leres dipariksa ku Sanxia. Ceuli, tembok sareng warna pot bakal mastikeun yén henteu aya cacat dina sagala aspek. Detilna ngagentraan. Tangtosna, sajaba ti pamariksaan penampilan, pamariksaan profésional pikeun produk ogé bakal leres dilaksanakeun. Kualitas produk ogé paling kami prihatin.

7

 


  • Saméméhna:
  • Teras: