Wisata Pabrik

Sanxia nutupan legana 200000 méter pasagi, kalayan pusat uji coba nyalira 2000 méter pasagi, 10 jalur bungkusan otomatis otomatis, sareng kapasitas panyimpenan anu ageung. Daérah panyimpenanna nyalira sakitar 80000 méter pasagi.

factory08

factory11

factory14

factory09

factory12

factory15

factory10

factory13

factory01

factory04

factory05

factory03

factory06

factory07