Kaséhatan sareng kirang minyak haseup wajan purity purity tinggi

Pedaran pondok:

Spésifikasi:Φ260 * 46mm Φ280 * 50mm Φ300 * 50mm
beurat:Ngeunaan 1.1kg ka 1.4kg ku spésifikasi
Gaya penampilan pot:Bahan cecekelan, spésifikasi pot, nozel minyak, gaya penampilan tiasa disaluyukeun


Detil Produk

Tanda Produk

Panci anu didamel tina beusi purity tinggi langkung ringan sareng ipis, sareng tiasa dioperasikeun ku hiji panangan. Tiasa ngagoreng steak, jangjang hayam goreng, konduksi panas langkung gancang, tuangeun nikmat anu lezat.

13

Karakteristik sareng kaunggulan

Sanaos pot na hampang sareng ipis, desain kandel unggal bagian indah, anu cocog pisan pikeun konduksi panas. Nalika masak tuangeun, anjeun bakal mendakan yén pemanasanna gancang pisan sareng haseupna alit pisan.

8

 

Beungeut pot bébas tina palapis kimia, anu saé pisan pikeun kaséhatan. Ieu sering dianggo. Beusi panci bakal nyerep gajih terus-terusan, sareng éta bakal beuki hésé nyangkut pot nalika masak.

11

Prosés produksi

Téknologi unik tina beusi smothering diadopsi pikeun ningkatkeun kateguhan sareng kapadetan pot. Kamampuh nyegah karat tina kompor ditingkatkeun. Upami ngan saukur dijaga dina panggunaan sapopoé, karat tiasa dicegah. Ieu téknologi anu raket pisan, anu tiasa nyingkahan seueur masalah dina panggunaan kulawarga.

7

Detil perkakas masak

Awak pot didamel ku puteran cerdas, anu tiasa mendesain ketebalan anu akurat sareng khusus dikentel handapeunna, anu tiasa nguatkeun pangaruh konduksi panas awak pot, sareng ngajantenkeun pot langkung awét sareng tangguh. Gagangna kai, kalayan épék anti scalding anu saé. Éta tiasa dipindahkeun ku hiji leungeun sareng dioperasikeun kalayan lancar nalika masak.

9

Jasa ngaropéa

Panci wesi halus anu ringan ieu gaduh desain penampilan anu euyeub. Numutkeun ka kabutuhan anjeun, anjeun tiasa ngaropea bahan gagang, nambihan ceuli panci sareng nozel minyak. Salaku tambahan, warna témbok luar ogé tiasa ditangtoskeun. Téknologi warna Sanxia tiasa nyumponan langkung seueur kabutuhan pikeun warna produk. Standar pabrik ketat Sanxia tiasa mastikeun kualitas produk. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan detil penampilan produk. Kami bakal mariksa aranjeunna taliti.

12


  • Saméméhna:
  • Teras: