Oven Walanda anu séhat ngagaduhan kamampuan masak anu langkung saé

Pedaran pondok:

Spésifikasi:Φ250 * 120mm
beurat:Sakitar 5,6kg


Detil Produk

Tanda Produk

Pangwangunan beusi cor padet, pot ieu nyebarkeun panas sacara merata ti handapeun ka gigir. Éta tiasa nahan panas anu langkung saé sahingga kadaharan anjeun tetep haneut pikeun waktos anu langkung lami. Anjeun tiasa masak tuangeun di dapur atanapi di tempat liar.

荷兰锅-2

Kinerja Masak Unggul

Permukaan anu henteu nempel caket tanpa bahan kimia ngabahayakeun janten 100% aman pikeun didapur. Bentuk silinder sareng gigir sisi kandel ngajantenkeun cocog sareng sadaya alat masak. Éta sanggup panaskeun rata sareng nahan panas langkung saé

荷兰锅-3

Prosés produksi

Diwangun tina beusi tuang sareng diolah sareng téknologi finish anu canggih, oven Walanda jero jero ieu cukup kuat pikeun tahan ka lingkungan luar anu ekstrim. ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaraosan tuangeun bahkan di kémping. Mantel minyak pepelakan bébas kimia ngahasilkeun non-iteuk nganggo pangalaman, ngajaga kaséhatan anjeun tanpa ngarobih komprési.

荷兰锅-5

Desain lengkep produk

tutup piring jero ningkatkeun aliran hawa pikeun malah masak; cecekelan loop anu merenah dina tutup ngajadikeun pot ieu gampang dibawa. Oven Walanda sadayana. Suku integral dina duanana pot sareng tutupna ngamungkinkeun oven tiasa linggih kalayan sampurna dina api unggun; tutupna ogé tiasa dianggo salaku wajan kanggo kagorengan.

荷兰锅细节

Kawéntar salaku Panci Hirup Sapanjang. Dibandingkeun sareng pot bahan-bahan sanésna, Oven Walanda didamel tina beusi cor anu kualitas luhur, sareng bakal awét saumur hirup upami dirawat kalayan leres. Éta tiasa dianggo duanana dina kompor sareng dina oven di bumi, nyayogikeun nilai artos.

荷兰锅-4

Hemat énergi sareng saéna pikeun lingkungan. Panas disebarkeun sareng diayakeun, janten saé pikeun kagorengan, searing sareng pembakaran. Éta ogé ngagaduhan kaunggulan insulasi panas anu hébat sareng segel anu saé, janten bahkan kémping pemula tiasa ngalakukeun hayam bakar anu lezat sareng pot ieu.

荷兰锅-1

Sakali anjeun réngsé masak, beberesih sareng saatos perawatan saderhana. Pastikeun tegalan panci lengkep saatos beberesih sareng nalika pot masih haneut, hampang minyak bagian jero panci kalayan minyak pilihan anjeun, jas ipis anu anjeun peryogikeun. Anggo kaén atanapi anduk kertas kanggo ngosok kaleuwihan naon waé.

荷兰锅-6


  • Saméméhna:
  • Teras: