Enamel kualitas luhur non stick cor iron wajan panci panci

Pedaran pondok:

Spésifikasi:Φ260 * 38mm
beurat:Sakitar 3,5kg
warna:Biru, oranyeu, koneng, beureum, jst, rupa-rupa warna pikeun dipilih


Detil Produk

Tanda Produk

Hayu anjeun ngaraosan sayuran barbecue anu séhat sareng enak sareng barbecue, hayam atanapi lauk, terasrasakeun rasa barbecue klasik sapanjang taun.

7

Karakteristik sareng kaunggulan

Bahan beusi tuang sacara efektif tiasa ngadistribusikaeun sareng ngajaga panas, supados sadayana pan masak rata. Pelat steak ieu ngagaduhan lapisan enamel anu lancar, anu tiasa ngajantenkeun bahan-bahanna gampang dibalikkeun dina pot, henteu gampang ditempelkeun kana handapeun pot. Penampilan tuangeunana jelas langkung seger sareng lembut, sareng raos na tiasa kalayan gampang ngahontal kaayaan ideal anu anjeun pikahoyong.

1

Prosés produksi

Sakabeh pot didamel tina beusi kualitas luhur. Éta nyoko kana téknologi casting disa canggih. Ceuli pot sareng gagang dihubungkeun sareng awak pot, anu padet sareng awét. Suluh enamel dina permukaan panci ogé dipilih sacara ati-ati tina glasur enamel anu terkenal di dunya. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan warna anu saé sareng ngajantenkeun asak masak sakumaha éndah sapertos dinten anu cerah, tapi ogé ngagaduhan seueur bakat, sapertos ngajaga panci tina karat, ngajantenkeun bahan-bahanna dina permukaan pot lemes sareng henteu gampang nempel kana pot. Glasur enamel anu saé, henteu sieun suhu luhur, kalayan seuneu ogé henteu kedah hariwang ngeunaan perubahan warna, gugur.

6

Desain lengkep

Permukaan bentuk jungkungan didesain dina pot, sareng permukaan masak ridge dianggo dina hawu luhur kompor klasik, anu tiasa nyegah kaleueutan minyak tina tuangeun tuangeun. Éta cocog pisan pikeun hayam barbecue, steak sareng sayuran. Tambihkeun ogé tanda barbecue belang kana tuangeun anjeun supados langkung éndah sareng pikaresepeun.

2

Tanduran netes khusus dirancang dina dua sisi pot, anu merenah pikeun miceun kaleuleuwihan minyak sareng gajih. Masak kalayan kirang minyak ngajantenkeun tuangeun langkung séhat.

3

Dulang baki non stick ieu cocog pikeun sadaya metode pemanasan. Cocog sareng gas, kompor induksi, keramik kaca sareng luhur kompor listrik. Kokotor tahan sareng gampang dibersihkeun. Ngarasakeun gaya masak pan barbecue tradisional sareng sadayana kulawarga.

8


  • Saméméhna:
  • Teras: