Kahormatan

Penghormatan sareng prestasi Sanxia dina taun-taun ayeuna

Di 2019, Sanxia kéngingkeun tempat munggaran tina sapuluh perusahaan luhur dina industri enamel industri cahaya Cina.

Sanxia nyandak desain industri salaku bagian anu ngarah, teras-terasan ningkatkeun fungsi praktis sareng gelar éstétika produk. Tim desainna sorangan, sareng gawé bareng desainer terkenal di bumi sareng luar negeri pikeun ngembangkeun produk, ti ​​desain, produksi kapang dugi ka produksi, sareng ngagaduhan langkung ti 40 patén sareng puluhan patén penampilan.

Inovasi desain perusahaan anu ningkat parantos janten "push hand" anu kuat pikeun paningkatan Sanxia. Produkna ngagaduhan harga, kréativitasna henteu aya harga. Inovasi desain Sanxia parantos nyandak kejutan ka pasar, sareng moméntum pangembangan sareng vitalitas parantos ningkat pisan.
Kalayan "cor iron iron of rock casting" di Sanxia, ​​perusahaan meunang Jérman Red Dot Design Award dina taun 2020. Awak pot parantos nambihan desain radian, kalayan struktur saderhana sareng elegan. Hayu dunya tingali fungsi internal inovasi desain industri Sanxia.

01
honor

Nalika ngabaru dina téknologi sareng desain, Sanxia sok keukeuh kualitas heula. Perusahaan parantos netepkeun sistem kontrol kualitas lengkep, sareng produk na parantos lulus tés propésional FDA sareng LFGB.

honor
honor

Sanxia ngagaduhan pusat uji laboratorium nyalira. Dina 2020, éta dilélér akreditasi Komite Akréditasi Nasional Tiongkok pikeun penilaian kasaluyuan (CNAS). Éta sacara mandiri tiasa ngalaksanakeun penilaian kualifikasi dapur tuangan enamel beusi. Ti saprak éta, peralatan dapur Sanxia tiasa sacara mandiri ngarengsekeun sertifikasi otorisasi sareng uji coba produk, sareng nganggo Mark Akréditasi CNAS, tanda ILAC-MRA / CNAS, sareng sajabana, tanpa ngalangkungan pihak katilu.

Di pikahareupeun, Sanxia bakal teras-terasan taat kana inovasi sareng pamekaran, lengket heula kualitasna, ngajantenkeun kamajuan anu tetep dina bidang pembuatan alat-alat masak, sareng damel langkung prestasi, sareng nyiptakeun parabot dapur anu langkung berharga sareng kualitas luhur pikeun kulawarga global.