Susu Pot Cor Beusi Enamel Casserole Non-Stick Frying Pan Baby Frying Pan Orok Komplementér Makanan Hot Susu Mi Pot

Pedaran pondok:

Spésifikasi:Φ180 * 125mm
beurat:Sakitar 2,47kg
warna:Bodas, pink, cyan, hideung, rupa-rupa warna pikeun dipilih


Detil Produk

Tanda Produk

Warna seger sareng elegan nambihan pemandangan indah di dapur anjeun. Panci susu énamel katingali saé, janten anjeun tiasa ngaraosan raoseun masak anu saé, tapi ogé warna karesep orok, anjeun tiasa sacara gampang muka napsu anjeun.

8

Karakteristik sareng kaunggulan

Éta didamel tina beusi tuang sareng enamel. Éta séhat sareng teu ngagaduhan lapisan kimia. Dipanaskeun sacara merata. Tembok jero enamel lemes. Masak tuangeun henteu gampang ditempelkeun kana pot.

9

Tutup besi cor ngagaduhan peran panyegelan, ngahalangan panas pinuh dina pot, anu ngajantenkeun tuangeun masak langkung gancang. Komo upami seuneu dipareuman, éta tiasa ngajaga panasna salami lami sareng ngajaga tuangeun orok salami lami.

4

Prosés produksi

Bagian handap pot dikentelkeun pikeun ngawangun struktur anu handapna kandel sareng témbok ipis, sahingga pemanasan awak pot bakal langkung seragam, tuangeun masak bakal langkung lemes sareng lembut, konduksi panasna bakal langkung gancang, sareng nutrisi pangan tiasa dilestarikan.

5

Bagian jero sareng luar pot didamel tina kacaangan enamel kualitas luhur, anu langkung cocog pikeun masak. Salaku conto, tahan asam-basa, lemes, henteu gampang nempel, henteu gampang nempel minyak, sareng gampang diseuseuh ku panangan. Éta cocog pikeun sadaya jenis kompor (henteu nganggo oven microwave). Nalika dianggo di bumi, éta langkung cocog pikeun sedeng sareng seuneu alit ngagolak sareng ngagolak, kalayan pemanasan seragam sareng panas anu awét.

7

Jasa ngaropéa

Tiasa nangtoskeun warna, sababaraha jinis warna seger pikeun anjeun milih, antepkeun warna anu saé caket kana manah pangguna, bawa aranjeunna langkung raoseun masak, nyangking tuangeun anu langkung nyugemakeun. Produkna bakal diawasi sareng diuji sacara ati-ati sateuacan ninggalkeun pabrik pikeun mastikeun penampilan anu sampurna sareng uji coba anu mumpuni. Sertifikasi kualitas pasti bakal ngantep anjeun yakin.

2

 


  • Saméméhna:
  • Teras: