Warta

  • Bare cast iron and enameled cast iron pots are more suitable for cooking

    Besi tuang sareng pariuk beusi tuang anu langkung enamel langkung cocog pikeun dimasak

    Ngagunakeun alat anu pas tiasa ngajantenkeun kreasi masak anjeun langkung saé. Bahan anu dianggo dina alat masak bakalan mangaruhan sagala aspek piring anu anjeun nyiapkeun-sanaos gampang néwak pot munggaran anu anjeun pendakan nalika nyiapkeun tuangeun atanapi tuang tuang, milih pot anu pas tiasa pisan ...
    Maca deui
  • Cast iron frying pan or non-stick pan: which one is better?

    Panci wajan tuang atanapi panci sanés: anu mana anu langkung saé?

    Naha anjeun koki santai atanapi koki profesional, anjeun pasti hoyong wajan anu saé di dapur. Anjeun tiasa ngalakukeun ampir naon waé kalayan wajan, tina endog orak dugi ka steak bakar dugi ka roti jagong bakar sareng sajabina. Nalika ngagaleuh wajan, anjeun panginten kedah milih antara tuang iro klasik ...
    Maca deui
  • the best bakeware for indoor grilling

    bakeware pangalusna pikeun grilling jero rohangan

    Barbecuing mangrupikeun cara anu saé pikeun ngadamel tuangeun saderhana, tapi upami anjeun cicing di bumi alit atanapi cuaca henteu saé, masak di luar tiasa nangtang. Ieu tempat bakeware asup. Munculna kompor ieu sami sareng grill dina rohangan, sareng bau beuleum sareng asep, janten teu aya ...
    Maca deui
  • Sanxia pots and pans show in Shenzhen gift show

    Panci sanxia sareng panci nunjukkeun dina acara kado Shenzhen

    Ti tanggal 25 dugi ka 28 April, pameran Kado Internasional China (Shenzhen) ka-29 sareng produk produk rumah tangga diayakeun di Pusat Konvensi Internasional sareng Pameran Internasional. Sanxia, ​​salaku panyusun standar éksékutip produk enamel beusi tuang Cina, rengking kahiji diantara sapuluh ente ...
    Maca deui
  • Sanxia own laboratory has won CNAS qualification approval

    Laboratorium sanxia sorangan parantos kéngingkeun persetujuan kualifikasi CNAS

    Tanggal 14 Oktober 2020, laboratorium Sanxia sorangan kéngingkeun persetujuan kualifikasi tina "Layanan Akréditasi Nasional Tiongkok pikeun penilaian kasaluyuan" (CNAs), sareng sacara mandiri tiasa ngalaksanakeun penilaian kasaluyuan pikeun tuang dapur tuangan enamel beusi. Saprak harita, peralatan dapur Sanxia ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Shanghai “department store Exhibition” SANXIA  shows super strength with new products

    Shanghai "department store Exhibition" SANXIA nunjukkeun kakuatan super kalayan produk anyar

    Tanggal 23 Juli 2020, Pameran barang dagangan umum ka-114 Cina (CME) diluncurkeun sacara solicit di Shanghai New International Expo Center. Sanxia mecenghul dina paméran ieu, sareng ku mérekna nyalira "Rockwell" sareng "Sanxia" seueur produk énggal, éta nunjukkeun palanggan situs anu enterpri ...
    Maca deui
  • Exhibition

    Pameran

    Maca deui