Tutup wajan wesi cor anu unik tiasa dianggo salaku wajan

Pedaran pondok:

Spésifikasi:40240 * 60mm
beurat:Sakitar 3,8kg
Kauntungan unik:Tutupna tiasa dianggo pikeun duanana tujuan sareng tiasa ogé dianggo salaku wajan


Detil Produk

Tanda Produk

Produk ieu sanés ngan ukur pot, tapi mangrupikeun gabungan tina dua pot. Éta tiasa nyumponan kabutuhan ngagoréng steak sareng jangjang hayam, tapi ogé minuhan udagan ngagoréng sareng ngagoréng sayuran.

两用锅-6

Karakteristik sareng kaunggulan

Wajan ieu bumbu sareng siap dianggo tapi kumaha anjeun kedah ngasakanana deui pikeun finish langkung lemes sareng langkung saé. Sampurna pikeun masak steak, panini, sayuran, sareng seueur deui. Ukuran berehan na nyayogikeun ruang masak anu cekap, sareng tiasa dianggo dina oven atanapi di tempat api unggun.

两用锅-4

Éta kilap éndah dina alat masak-beusi mangrupikeun tandana panci anu raoseun, anu saéna murni. Bonus kaséhatan, tangtosna, nyaéta anjeun henteu kedah nganggo minyak gads pikeun kentang renyah coklat atanapi hayam pencari nalika masak dina cor-beusi. Pikeun bumbu wajan cor-beusi anjeun, tutup handapeun panci ku lapisan kandel uyah halal sareng satengah inci minyak masak, teras panaskeun dugi minyak mimiti haseup. Ati-ati tuang uyah sareng minyak kana mangkok, teras anggo bal anduk kertas kanggo ngusap jero panci dugi ka rata.

两用锅-5

Kauntungan pikeun ngagunakeun panci beusi dina tempat panci nonstik nyaéta nyingkahan bahan kimia ngabahayakeun anu aya dina panci nonstick. Anjeun tiasa ngadamel atanapi roti bakar, kaserol, piring endog, burger, hayam, lauk sareng seueur deui; Saatos unggal panggunaan, sareng khususna saatos anjeun ngumbah ku cai, anjeun kedah garing garing sareng kaayaan panci kalayan minyak pikeun daya tahan anu langkung lami.

两用锅-2

Sadaya alat masak beusi urang tuang anu GRATIS PFOA sareng PTFE GRATIS.

两用锅-细节

Prosés produksi

Teknologi smothering sareng non karat ngarengsekeun masalah gampang karat tina beusi. Téknologi ieu tiasa ningkatkeun karasa sareng kapadetan permukaan panci beusi, sareng ngajantenkeun pot ngagaduhan kamampuan anti karat anu langkung kuat, sareng henteu ngandelkeun deui kana prosedur perawatan masalah, sareng gampang sareng saderhana dianggo.

两用锅-3

Teu aya palapis kimia anu ditambihan dina permukaan, sahingga masak moal kapangaruhan ku suhu luhur sareng moal ngahasilkeun zat anu ngabahayakeun awak manusa. Sedengkeun pikeun pangaruh non iteuk tina pot, ngan ku panggunaan sapopoé, kompor tiasa nyerep gajih dina dahareun, ngajantenkeun témbok jero janten langkung lemes sareng lemes. Kana waktosna, bahan matéri bakal kirang sareng sesah pikeun nempel dina pot. Ieu langkung séhat sareng langkung awét dibanding pot kimia non stick liat Kota, janten seueur kulawarga resep kagunaan sareng kaséhatanna.

两用锅-1


  • Saméméhna:
  • Teras: